CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2014. január 9., csütörtök

For Her - For Him / olvasósarok



Néhány nappal a meghitt, összebújós, otthonba bevackolós időtlen állapot után nálam még tart az idilli légkör… még közel az érzés, amikor csak úgy leülhetek és olvashatok. Íme egy kis összeállítás egy női és egy férfi olvasósarokra, az ajánlott könyvek színvilágára. 

Ezt a könyvet nagyon régen kaptam Tőle karácsonyra, kedvelem Jennifer Lauck stílusát, azóta elolvastam a másik 2 könyvét is. A fotel (1) egy Formavivendi darab (MM húzott szürke), rádobnék egy párnát (2) ez éppen az etsy-ről, de jöhetne máshonnan is, s kell egy takaró (3) is a kuckózáshoz (H&M Home), állólámpa (5) az Eltertől, Ocassional lerakóasztal (6) elengedhetetlen egy kedvelt üzletből, Maisons du Monde, csíkos szőnyeg (4) az igényességéről ismert Purehome-ból, egy egyszerű függöny (8) Biggie Best-től, s végül ez a csodaszép Crivelli Trellis BP3105 tapéta (7) a Farrow and Ball ajánlatából. 
Legyen jó a férfiaknak is, komolyabb könyvet kapnak meg egy őrülten szép Manhattan Club fotelt (2) a letisztult formavilágú Owen (4) lerakóasztallal a Pottery Barn-ból, mellé a világ legkülönlegesebb állólámáját, az egyik Jieldé-t (6) helyezném, nem ám akármire, hanem az érdekes kerek marhabőr "korongokból" varrt Rondo szőnyegre, amit BoConcept kínál, takaró nélkül ők se maradjanak, ezt a Wild Thing-et (3) a Butlersben találtam, igaz műbárány, de tetszik, s ami mindent visz, az a posztertapéta (New York Memories E010101-4) (1) egy kis Flat Iron-nal, a Tapétaboltból.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest