CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2014. február 7., péntek

For Her - For Him / gyerekszoba részlet



Gyerekszoba részletet állítottam össze 2 kedvelt olvasmányunk alapján.


Maléna kertje számos esténk és reggelünk hangulatát tette különlegessé. Napról-napra haladtunk a fejezetekkel és jómagam is nagyon élveztem minden sorát, őszintén ajánlom családi együttolvasáshoz.
Térjünk a szobára, a borító színeit látjuk a tapétán, (Lilleby 2664, itt vásárolható), mivel sötét, merész választás egy lányszobához, csínján bánnék vele, csupáncsak az ágy szélességében helyezném a falra, a többi rész Farrow and Ball cooking apple green 32 zöldjét kapná. Az ágy fehér (Ikea), emellett egyszerű formavilágával jó alap a színes párnákhoz és takaróhoz (etsy), fölé egy ipari stílusú falikar kerülne (ArtCraft vagy online piacok). A falra tenném az antikeás polcot, legyen méltó hely Malénának és a hasonló értékes könyveknek. A padlóra egy nem tipikus mintájú, ámde kilim szőnyeget helyeznék.


Titi karácsonykor érkezett hozzánk, s ugyan már egyszer ki/felolvastuk, a minap legnagyobb örömömre az ajándékozott már maga olvassa a könyvet. Fiúnak legalább egyszer dukál a navy stílus, mely kezdi megszerettetni velem a pirosat. 

Az ágyat a Maisons du Monde-n találtam, Gergő simán elkészítené nekem, rátenném egy cikk-cakk mintás szőnyegre, a falra egy másik Lilleby kerülne (2672) és szürke szín, valamint egy Meskás zászlófüzér és egy általam készítette MINT tábla (ilyenre bárkinek szüksége lehet, keressetek nyugodtan), tároló a H and M ajánlata,  a pöttyös párna Ludu Manufakturából, az indigókék (jaj de szép) len takarót online vásártéren találtam. Óh a lámpa, Ikea foto, egyszerű, nagyszerű. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest