CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2015. június 18., csütörtök

Két emlékezetes igen

Az elmúlt szombat nagyon megható volt, még most is gyakran felidézem számos kedves pillanatát. Nagy szerencsém van, mert részese lehettem Ildi és Barna házasságkötésének és megvalósíthattam az általuk elképzelt környezetet. 

Kérésük alapján a papíralapú dekorelemek helyett inkább a természetes megoldásokhoz nyúltam, kis virágok, pozsgások, fűszernövények, kukacvirág, fátyolvirág, bazsarózsa, borostyán, moha került a középpontba, a színek nem harsány, mégis látványos alkalmazásához hozzájárult a sok gyümölcs és a menyasszony által kifejezetten kedvelt luficsokor. Ami nagy kihívásnak tűnt abból a szempontból, hogy a KisVillában még nem alkalmaztam, de lám milyen érdekessé tette a szeretett öreg fát. Ami egyúttal családfává változott, személyes fényképek kerültek az ágakra, s nyújtott hátteret a házasságkötés pillanatának.


 A gyűrűtartó a mohával borított hordón.
E nap különlegességéhez hozzájárult, hogy a Menyasszony és a Vőlegény 100%-ig benne volt minden apró részlet megtervezésében, a hangulatot ötletes játékokkal fokozták és tették emlékezetessé. A vendégek pedig vették a lapot, és a kialakított csoportokban megoldották a feladatokat.
A kert a nap és az esemény emlékére kapott egy fát, nem ám akárhogyan, elültetése egy a leleményes feladatok közül.

Az utcai irányító tábla egy (kölcsön) vasvilla, a pléh vázák, tárolók több helyszínen visszaköszönnek.Mohaimádatom visszaköszön ezen a szögvas ablakkereten is, amire kis befőtteseket aggattam virágokkal töltve.


A diófára került egy képkeret, ami remek kiegészítője volt a fotózásnak.Aki nászajándékkal készült…


A Dream Team:
Helyszín: Kisvilla / Kriszta, Bogi köszönöm Nekik a segítséget, együttműködést. (Fb)
Catering: EtyekM (Fb)
Dekoráció, fotók: Kiki / KreaTanya :o)

Nagyon jól éreztem magam aznap, jó volt látni azt a harmóniát, ami ezt a párt körülvette, jó volt megélni, hogy milyen szép lehet a Nagy Nap szűk körben.

Nem tudom rémlik-e, de a hét közepén az egész ország az esővel küzdött, majd hétfőn elmosta az évzárót is. Na de aznap, a kettő közé beékelődő csodálatos szombaton egy csepp sem esett, mert ez védjegy, velünk esőmentes a buli :o)))

Nem akar valaki házasodni mostanában? :o)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest