CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2016. szeptember 11., vasárnap

Az első házassági évforduló...

…alkalmából készült ez a technikai okok miatt megkésett beszámoló.

Az elmúlt évről még tartozom ezekkel a sorokkal és fotókkal. Betti és Veriga maga a végtelen nyugalom, a Vőlegény nem is lehetne enélkül az egyik legsikeresebb terepfutó, aki nem pusztán a hazai távok ördöge, előkelő helyen végez határainkon túl is.
Barátaink házasságkötésére és az azt követő mulatságra lakóhelyükön került sor, a váci kis templomban és a Piarista Gimnázium rendezvénytermében.

Ha éppen a lovemyjob hashtaggel élnék, akkor valóban piszok mákom van, mert kreatív utazásaim során nagyon sok maradandó élményt nyújtó épülettel, helyszínnel lehet kapcsolatom, ezzel a rendkívüli találkozással is gazdagodtam, ha lehet ilyet kijelenteni nagyon meghitt a templom és környezete, a gimnázium nagyterme visszafogott, ízléses.A Menyasszony kérésére visszafogott, elegáns hangulat megteremtésére törekedtem, az általa kedvelt lila, a kála és a túlzásmentes dekoráció használatával. A terem minden részlete mindehhez nagyon szép hátteret nyújtott. Betti hetekig készült egyedi, levendulás dobozokkal, amelybe a köszönőajándék került.

Sok boldogságot továbbra is ennek a csodálatos párnak! Ezt készítették gyermekeink a mai délutáni dunai szalonnasütős programon az évforduló alkalmából:

Helyszín: váci kistemplom és váci Piarista Gimnázium
Catering: Remete Étterem, Vác
Dekor, fotók: KreaTanya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest