CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2016. december 8., csütörtök

Eső, szivárvány, napsütés és boldogság...


Szeptember 17-én ismét elhangzott két igen. Timi és Balázs esküvőjük helyszíneként az Alcsúti Arborétum kápolnáját választották. A szertartást követő vacsorára a szomszédos Puskás Ferenc Sport Hotel kertjében került sor, a csodálatos stégen, a meseszerű kertben. Vidám, bulizós társaság ünnepelte az ifjú pár nagy napját. Kellemes környezetben, ideális esküvői vacsora háttér a helyszín.


Timi régi ismerősként maximálisan rám bízta magát, a pasztell árnyalatok, laza stílusú, ünnepi hangulat és vidám csokor, valamint a templom dekorálásának kérésével fordult hozzám. Itt arra törekedtem, hogy minél természetesebben varázsoljuk az alkalomhoz a belső teret. Készítettem egy asztaldíszt, a menyasszonyi csokor hangulatában, ez később a vacsora fő asztalára került. A terített asztalokon is a csokor színei, virágai, hangulata látható.
A csokor:

A helyszínek közötti útvonalon szalagokkal, táblákkal segítettük a tájékozódást. (majd nem készítettünk fotót :o)Helyszín:
Alcsút Arborétum (web)
Puskás Ferenc Sport Hotel (fb), köszönöm Szakács Norbert az együttműködést! Nagyon figyelmes személyzet leste a vendégek kívánságait.
Dekoráció, menyasszonyi csokor, koszorú, grafikai apróságok, fotók: Kiki / Kreatanya.
Nyomtatás: Horváth Kata / Krónikás (web)

Köszönöm Dorka (nem lányom, másik :o))) a segítséget!


Éljen soká az ifjú pár, boldogságot, vidámságot az új családnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest