CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2018. augusztus 1., szerda

A só ízt ad és tartósít



KreaTanya esküvőinek történetében a legifjabb ifjú pár Kitty és Balázs (itt), valamint Zsófi és Gyuri. Talán az sem véletlen, hogy testvérekről van szó. Így Zsófiék vendégként személyesen is látták, hogyan szépítünk és alkotunk, fivére, Balázs nagy napján. Boldoggá tett bennünket, hogy a lánykérést követően megkerestek és a szálak Szentendrére vezettek bennünket. A budapesti esküvőt követően az ünnepi vacsorára az Invitárium Rendezvényházban került sor. 







Itt minden igyekezetünkkel azon voltunk, hogy kényelmesen elférjen a sok vendég, ezért halszálka asztalelhelyezést találtunk ki, ezzel összehangoltuk az ültetési tablót. A menyasszony által kedvelt natúr stílust a legtermészetesebben alkalmaztuk és helyeztük a terembe, annak adottságaira figyelve, rengeteg zöldet, borostyánt használtunk, nem riadtunk vissza az oszlopoktól sem, bevállaltuk a mohát az étkezés közelében. Az asztalszámozás helyett fűszerek vettek bennünket körül. Igazán mókás lehetett kitalálni, melyik fűszer illik egy adott asztaltársasághoz. A főasztalra a só került, mert a só „ízt ad és tartósít”. A fűszerek a nagy (kis) kedvenc csatos üvegbe kerültek, egységesen az asztalok elejére. 











Bájos volt a pár, a szép család, szeretet és sok fiatal vette körül őket. Csodálatos és finom torta készült, a megálmodott dekorációhoz igazodva.




Helyszín: Invitárium Rendezvényterem Szentendre (itt)
Étel: Reneszánszlakoma Party Service
Torta: Sándor Eszter (fb)
Koncepció, dekoráció, csokrok: Kiki (KreaTanya) (fb) (insta)

Nagyon szép volt ez a nap, öröm volt jelen lennünk. Sok boldogságot Zsófi és Gyuri, örökkön örökké!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest