CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2018. augusztus 4., szombat

Esküvő a kertben


Egy kanadai lány és egy magyar fiú, akik Berlinből repültek Budapestre… ugye máris izgalmas. A szülői családi házban találkoztunk először. Meg másodszor és harmadszor is. Az első alkalommal megismerkedtünk, a másodikon mindent véglegesítettünk, hogy a harmadik alkalommal élvezhessük Christin és Dávid esküvőjének minden pillanatát.
Éppen egy éve, valóra vált a hónapokig tartó szervezés és tervezés után egy igazi csoda. Élesen előttem minden pillanat. A csodálatos pár, akiktől karnyújtásnyira magunk is megélhettük a készülődés szépségeit. A gyönyörű kert, ahogy kezdett benne életre kelni az esküvő és a mulatozás helyszíne. A vendégasztalokkal megtöltött középső kertszakasz, a tálalóasztalokról áradó illatok és színek, a fenséges desszertek és torták, az italpult hangulata. A világ minden tájáról érkező vendégek összekacsintása. A két nyelven vezetett szertartás, sírtunk és nevetünk, egyszerre és felváltva, ahogy a fogadalmakat hallgattuk. A bájos babák, akik hősiesen viselték az év egyik legmelegebb napját. A barátok és családtagok aktív jelenléte, a beszédek és kacagások, a könnyek és az önfeledt öröm. A fények minden mennyiségben, gyertyákkal, mécsessel, fényfüzérekkel és csillagszóróval. 
Adrenalin volt a csúcson. A képek mindent elmesélnek.Kiki fotó
Kiki fotó
Kiki fotóKiki fotó

Kiki fotó


Akikkel mindezt megélhettük:

Christin és Dávid
A család és testvérek, barátok, akik egy utcányi távolságról vagy éppen 10.000 km-ről érkeztek, vagy valahonnan a kettő között.
Szervezés: Wittmann Andrea (itt) és Csáky-Nagy Krisztina (itt)
Meghívó és aznapi grafikák, illusztrációk, táblák: KreaTanya (fb) (insta)
Berendezés/kivitelezés: Wittmann Andrea és KreaTanya
Bútorok: Brent (itt) és Kreatanya
Dekor, csokrok, tálalóasztal styling: KreaTanya
Catering: EtyekM (fb)
Desszertek és torták: ZiziCake, Horváth Zsuzsa (itt) és Kemenes Cukrászat (fb)
Hangosítás, technika: JeliSound (itt)
Helyszín: a szülői ház kertje
Fotók: Lengyel Balázs (fb) (itt) Néhány fotót idetrollkodtam, jeleztem. Itt pedig KreaTanya dekor részlet és profi fotósunk, aki mindig két lábon áll. 

Hálásan köszönjük, hogy megbíztatok bennünk, segítő együttműködésetekkel egy álom vált valóra.

Éljen az ifjú pár, örökkön örökké!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest