CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2012. január 8., vasárnap

Első hét

2012 első hete lanyhán telt. Ami a kreatív és a sportos életemet illeti. Talán nem veszem magamra a klisét, hogy akkor ilyen lesz az egész év. S Anyukám meg ne tudja, de lógott a szárítón ruha, bár szemetet nem dobtam ki az év első napján és pénzt sem adtam ki, viszont ettem jó sok lencsét, amit további 3 adag is követett a hét folyamán. S hogy még mi történt ebben a 7 napban?!:  Vannak újévi gondolataim, csak rajtam múlik, hogy milyen irányt vesznek. Öröm volt nézni kisfiamat, mellette pizsiben ülve, ahogy kirakja egyedül a karácsonyra kapott creatort, miközben kiszűrődött a lányok csacsogása a szomszédos szobából. Sosem voltunk még – tavaszi - januárban a kresz parkban bringázni, ma a szokásos húsleves ebéd előtt ott pirult a kölkök arca. Romantikus vígjátékot viszont nem fogok nézni a férjemmel többet, tényleg csajoknak készülnek ezek a filmek. A vasalóm még üzemel. Kiolvastam egy könyvet, el meg 20 mesét. Canon EOS 300D feladta, miután közel 8 éve szolgál nálunk, s egyszer már cserbenhagyott, talán ideje új után nézni.
Nem ígérem, hogy többet tudok lenni a baráti társaságokkal, de kevesebbet nem szeretnék. Petite Provence jól indult tavaly ősszel, aztán megrekedt, de lassan folytatódik. Biztos vagyok benne, hogy a zsákvászon többek otthonába beszivárog idén, mint ahogy annak hite is, hogy némi rafinériával újjá lehet éleszteni egy régebbi avagy kidobásra szánt tárgyat. Azért festegettem is egy kicsit, mint táblát, Dórinak és Daninak (fotó majd később). Az meg bosszantott, amikor az idei első ajándékom, 2 könyv vásárlásakor az értékesítő hölgy a mellettem szintén könyveket nézegető – egyébként VEVŐ – lányra ráförmedt, hogy mindenképp oda tegye vissza a könyvet, ahonnan elvette, mert leltár lesz és ő már rendet rakott….
Van egy szokásom. Szilveszter éjfélkor felsorolom a szeretteim, barátaim nevét magamban, így mindenkire gondolok egy röpke pillanatig, s kívánom Nekik, hogy boldog legyen az új év. Leginkább teljen betegség nélkül, érkezzen babácska oda, ahol már nagyon várják, senki se veszítse el a munkáját.
Happy New Year ismerősök és ismeretlenek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest