CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2014. december 25., csütörtök

Szép Karácsony

Tegnap laptop-mentes nap volt. Ötösben töltjük évek óta december 24-ét, reggelre megérkezik a karácsonyfa, a délutáni templomi pásztorjáték alatt - amelyen szerepelnek a lányok, Dorka fuvolázott is - pedig az ajándék is. Nagyon meghitt esténk volt. Arról beszélgettünk néhány napja (kettesben), hogy mi van akkor, ha már csak mondjuk 30 karácsonyunk van. Nem szoktam a korommal, vagy az idő múlásával foglalkozni, de amióta gyermekeink vannak, más értelmet kapott minden. Megleptek Bennünket este, nem tudtunk a készülődésükről. A csillogó szemük, a szeretet, ahogy megélik az ünnepet, az öröm, amellyel megtöltik a nappalit, mindent megér. S már tudom, hogy bármennyi idősek is lesznek, mindig így fogok rájuk tekinteni. Ahogy ránk a szüleink….
Elkészült a csodálatos puzzle. Kb. 40 cm x 100 cm, részletgazdag, elmerülünk az illusztrációrészletekben. Tökéletes játéka volt a várakozásnak, ahogy közeledtünk a karácsonyhoz, egyre jobban kirajzolódott, mindannyian nagyon élveztük.



Köszönöm, ha betértél KreaTanyára az advent alatt, talán ráakadtál néhány szórakoztató vagy felhasználható gondolatra. Szép karácsonyt kívánok Mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest