CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2015. október 7., szerda

Just a perfect day / 2. rész


Az idei év szeptember 5-ének történései az én szememmel már elkezdődtek, itt olvasható, következzen a folytatás: Andi és Jani esküvője a Duna Gardenben.




Andi pörgős, attraktív, életvidám, mindig mosolygós, olyannyira hatékony, hogy pillanatok alatt átvettünk minden részletet, amivel a dekoráció hozzájárulhat a nagy naphoz. A helyszín elegáns, ízléses belső tereihez vétek nyúlni, korábbi tapasztalat alapján az asztalok kapták a hangsúlyt, igazodva a kéréshez, a zöld színhez. Ami nagyon szép harmóniában áll az étterem egyes székeivel. Kifejezetten szeretem azt a megoldást, amikor egy térben eltérő típusú székek állnak rendelkezésre, s adnak izgalmas ritmust az összképhez. A virágok, díszítő levélágak oázisba és apró üvegvázákba kerültek, és a Csáky lányok szorgos kezei által a megfelelő helyre.



A legnagyobb meglepetést a vőlegény okozta, aki nem volt rest magazinokból betűket kivágni, majd egyesével felragasztani az ültetőkártyákra a kedves vendégek nevét.

A menyasszony stílusához igazodva, az általa jelzett fehér rózsákból készült a nem hivalkodó, gömbcsokor. 

Részlet a köszöntőcsokrokból.

A házasságkötés a helyszínen zajlott, egészen sokáig azt terveztük, hogy a nagyon szépen gondozott kertben alakítjuk ki a részleteket, majd aznap véglegesen meghoztuk a döntést, tekintettel az esős időjárásra, nem kockáztatunk, ezért a fedett teraszra került minden fontos pont.


Remélem sok üzenetet, jó kívánságot kapott a pár. Mert fáradhatatlanul készültek, miközben rendkívül elfoglalt időszakot élnek éppen.



Nagyon köszönöm a lehetőséget, sok boldogságot és vidámságot a hamarosan duplán házas ifjú párnak!


Köszönöm Boginak a hangulatteremtést segítő fények, mécsesek feletti gondoskodást és az alábbi fotókat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest