CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2015. október 10., szombat

Just a perfect day / 3. rész


Az idei év szeptember 5-ének történései az én szememmel már elkezdődtek, itt és itt olvasható, következzen a folytatás, a befejező rész: Katus és Csaba esküvői vacsija a Haciendában.Pontosabban a tavaszi esküvő utáni első olyan őszi szombat, amikor a kedves ifjú pár sikeresen összeszervezte az egybekelés megünneplésére a szeretett barátokat, családtagokat. Akik jöttek szép Hazánk közeli és távoli térségeiből, Ausztriából és Németországból.

A hangulatot őszire vettük, de csak egy picit. Szerencsénk volt, mert a készülődés és a vendégvárás esőmentesen zajlott, így maradéktalanul bekebeleztük a teraszt is a belső helyszín mellett. Itt fogyasztottuk el a vendégváró falatkákat és kezdtük az italozást. Itt kacagtunk nagyokat, amikor a társaság 3 nyelven adta elő a tréfás sztorikat, hogy milyen szálakkal kötődik a párhoz. Amikor a résztvevőkben a helyére kerül a kikicsoda :o))) Szuper társaság volt, imádtam!!!


Katus és Csaba kitalálták, hogy nem pusztán a barátokat, hanem azok utódjait is szeretettel látják, ami nem kis kihívás, mert vannak páran. Így tanúi lehettünk, ahogy kacérkodnak egymással a kiskorúak, olyan helyszíneken, mint a trambulin, vagy a csocsóasztal. Ezúton is hálás vagyok a lehetőségért, mert így az egész családommal egész nap együtt lehettem ezen a szombaton. A menyasszony ráadásul még egy animátor bohócot is beszervezett. A kölkök külön asztalt kaptak, ami a szimpátiakapcsolatok kialakulását figyelve nagyon jó ötlet volt. Igazodtam a helyszínhez a türkiz kékkel és ez tökéletes választásnak bizonyult a gyerekek világához. Az ültetőt a szívószára ragasztott papírzászlókkal oldottam meg, amelyen a felnőtteknél megjelenő motívumot alkalmaztam. Az „asztali futó” egyébként egy csomagolópapír tekercs. (Ha tudnátok, hogy Hamburgban vettem :o))))
Visszatérve a dekorációhoz, teljesen szabad kezet kaptam, 17 évnyi barátságunk jó alap volt ahhoz, hogy ne nyúljak mellé. Alkalmaztam hát a fehér terítőt a zsákvászonnal és névvel dekorált textil szalvétával, visszafogott növény és termés dekorokkal. A menüt és itallapot, amit Csaba jóvoltából németül is olvashattunk, laminálva csipeszes irattartóra illetve a kis tejesüvegekbe tekerve helyeztem el. Az egész igazán hangulatos lett. Ezúton szeretném megerősíteni a kétkedőket, hogy teljesen jól működik, ha a vendégek szigetszerűen, több asztalnál foglalnak helyet, bizton állítom, hogy pusztán a vacsora idejére ülnek a „helyükre”, egyébként meg keverednek, csacsognak, bent vagy kint, mulatnak.
A nagy napon e harmadik esküvői vacsora kelléktárát e pár férfitagja is gazdagította, ötlete alapján maga készítette a raffiával összekötött üvegeket, amelyek közepén tömbgyertya állt, és növelte a terasz hangulatát.

Én meg úszógyertyás megoldással egészítettem ki, illetve kint és bent is elhelyeztünk jó sok gyertyát, sima mécsest.

S csak egy kis visszatekintés a tavaszi menyasszonyi csokorra, a kék ruhához. És Aznap is készítettünk Dorkával egy csokrot a kedves menyasszonynak :o)))Tökéletes nap volt, mindenkinek hálásan köszönöm, hogy egy kicsit én, a családom is részese lehettünk.

Sok boldogságot Katus és Csaba!!!
Köszönöm Zuszka, masszívan számíthattam Rád, nélküled nem boldogultam volna :o)))
Helyszín és ételek, italok: Hacienda . Minden szuper volt Szilvi, remek a csapat!
A mulatozás alapfeltétele a zene, ami Bem jóvoltából tökéletes volt, ropták is a táncot a fiatalok :o))) (mert a jelenlévők mindegyikéről elmondható, hogy örökké fiatal)

Hú de jó volt, én újra átéltem amíg ezt a bejegyzést összeraktam.


Just a perfect day :o)))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest